Nyhedsbrev fra Gudenå Distrikt, KFUM-Spejderne i Danmark [december 2014]

 

Nyhedsbrev december Gudenå Distrikt

Kære ledere, rovere og grupperådsmedlemmer i distriktet

Hermed et nyhedsbrev med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår til alle.

1. LEDERFORUM
Vi havde den 19. november en god aften, hvor Lene Kuntz på fortrinlig vis gennemgik de udfordringer, hvis man har et uroligt barn i enheden. Der var mange gode og enkle ideer, som alle kan bruge. En leder har evalueret aftenen, læs mere her . Vi vil helt sikker gentage arrangementet på et tidspunkt.

2. GUDENÅ 2015
Så er vi klar med den nye hjemmeside for distriktslejren “Gudenå 2015”. Adressen er www.gudenaa2015.dk. Klik her for at se hjemmesiden. Jesper P. står for hjemmesiden, som løbende indtil lejren vil blive opdateret. Bemærk især det flotte lejrlogo på forsiden – det bliver det mærke, som kommer til at pryde en masse spejderuniformer inden lejren. Annika Poulsen fra distriktsstaben udgør nu sammen med Børge Møller lejrledelsen (og tak for det!). Bemærk især de ansvarsposter, hvor vi mangler nogle gode folk. Læs mere her om manglende bemanding.

3. PL/PA 2015
Alle bedes bemærke, at PL/PA i 2015 er flyttet en uge til weekenden 6.-8. november. Leder af PL/PA er Michael Jensen fra distriktsstaben. Kontakt ham, hvis du vil være med i instruktørteamet. Vi vil allerede nu orientere om, at der bliver en ufravigelig tilmeldingsfrist til 28. oktober 2015.

4. SENIORDYSTEN 2015
Så er vi klar med invitation til vinterens seniordyst i weekenden 20.-22. februar 2015. Ryk verden og ryk også dine seniorspejdere og giv dem chancen for en enestående oplevelse. Bemærk tilmeldingsfristen: 7. februar er for sent. Læs invitationen her.

5. ROLAND 2, PÅSKEN 2015
Har I spejdere klar til Roland 2-kursus? Så er det jo i påsken 2015, at Gudenå Distrikt står for et af de 2 kurser, der afholdes i foråret. Kurset afholdes i spejderhytten Wigwam i Horsens. Se tilmelding her under Scoutzone.

6. JUULSØGÅRDEN
Gudenå Distrikt har en tilknytning til lejrhytten Juulsøgården i Linå. Udlejningen af hytten er dykket hen over efteråret, og bestyrelsen knokler for øjeblikket med sikre hyttens økonomi. Det sker i samarbejde med en række ressourcepersoner samt hyttens 2 revisorer (Kaj Jørgensen og Børge Møller). I kan alle støtte hytten bedst ved at booke den til en weekendtur. Hytten har alt, I har brug for. Se hyttens hjemmeside her (www.julsoegaarden.dk).

Julehilsener fra
Distriktsstaben