Nyhedsbrev fra Gudenå Distrikt, KFUM-Spejderne i Danmark [april 2018]

 
Kære ledere

Her har vi så igen et nyhedsbrev med nyheder fra Gudenå Distrikt. Vi håber, I alle læser nyhederne og deler dem med hinanden i gruppens lederkreds.

 

Distriktsmødet 14. marts 

Referatet fra distriktsmødet 14. marts kan du læse HER

I referatet henvises til et par links:

  1. Budgettet for distriktet blev godkendt. Vi vedhæfter HER en lidt mere læsevenlig udgaver.
  2. I Sus Lynge Dahls oplæg om den attraktive spejdergruppe havde hun nogle spændende plancher. Dem tog vi fotos af, som vedhæftes HER

 

Ændring af aftale om kursustilskud 

Som du kan se i referatet fra distriktsmødet er der aftalt ændringer i aftalen om kursustilskud fra distriktet. Afvent en mere præcis formulering på distriktets hjemmeside (under fanebladet “Aftaler”). Vi påstår, at grupperne med de nye vilkår vil få landets bedste betingelser for at tage på uddannelse.

 

Fanebladet “Aftaler” på distriktets hjemmeside

Vi vil godt reklamere for dette faneblad, hvor der står detalieret information om:

  1. Hvordan vi holder distriktsturneringer i distriktet
  2. Aftale om tilskud til unge, der tager på lejre og rejser i udlandet
  3. Aftale om kursustilskud til unge og voksne i distriktet

Gå til fanebladet HER 

Gruppeundersøgelse

Distriktsstaben vil gennemføre en undersøgelse i grupperne, for at den nye distriktsstab i deres kommende kan pejle sig ind på de fokuspunkter, der giver mest værdi for grupperne. Spørgeskemaet, der vedhæftes HER (WORD) og HER (PDF) er beregnet til, at grupperne på et ledermøde eller grupperådsmøde får sat de vigtige krydser. Et samlet spørgeskema sendes efterflg. til den adresse, der står på skemaet i indskannet udgave. God arbejdslyst!

 

DM i spejder  13.-15. april

Vi ønsker alle de spejdere, der deltager i DM i spejder en spændende weekend med gode oplevelser og udfordringer.

 

Kæmpe centerlejr på Moselund – brug for hjælp!!!

Vi vil iKKE gøre reklame for at din trop skal tilmelde sig centerlejr på Moselund i sommer. Der er nemlig ikke plads til flere end de 250 prs., der allerede er tilmeldt. Derimod efterlyser Moselund Spejdercenter hjælp fra rovere, ledere eller andre, som vil give en nap med ved afviklingen af centerugen uge 27 fra 30. juni-7. juli. Der er brug for alle, og for hjælpere koster det ikke noget at deltage. Tag fat i centret allerede i dag, så bliver de glade.

 

Distriktsturnering for bævere og ulve 26. maj

Så er information om distriktsturnering klar. Gi’ den gas i gruppen, så alle kommer af sted til denne traditionelle turnering på Moselund Spejdercenter. Læs TILMELDING HER (udskriv selv tilmelding til børnene)

Læs LEDERINFO HER 

 

Post til distriktet 

Mails til distriktschefen bedes fremover sendt til Ole Petersen. Han har mailadressen ole.produtek@gmail.com

 

Den afgående distriktschef ønsker hermed at sige tak til alle ledere i distriktet for et godt samarbejde de seneste 6 år /Børge

Spejderhilsner
Gudenå Distriktsstab