Nyhedsbrev fra Gudenå Distrikt, KFUM-Spejderne i Danmark [august 2015]

 

Nyhedsbrev august 2015, Gudenå Distrikt

Kan du ikke læse denne mail findes Nyhedsbrevet også på denne adresse:

http://gudenaa.kfumspejderne.dk/gudena-posten-2/nyhedsbrev-fra-gudenaa-distrikt-kfum-spejderne-i-danmark-august-2015/


Kære ledere og rovere i Gudenå Distrikt

Distriktslejren er nu en måned gammel og lidt på afstand. Moselund er klar til næste spejderoplevelse, og det er I forhåbentlig også.  Vi er ved at lukke regnskabet for lejren, men en enkelt ting skal du hjælpe med, nemlig ved at komme med input til en evaluering af lejren. Lejrledelsen ønsker at få nogle tilkendegivelser fra jer om, hvordan de angivne punkter blev løst – Var det super eller kunne noget gøres bedre en anden gang. Vi ønsker nemlig – på baggrund af jeres input – at videregive en samlet evaluering, der kan bruges en anden gang. Den skal være klar til distriktsrådsmødet i oktober.Skemaet til evalueringen kan findes her: http://gudenaa.kfumspejderne.dk/wp-content/uploads/2015/08/Evaluering-af-Gudenå-2015.pdf

Skriv bare løs og send. Jeres og andres navne vil ikke komme i den endelige evaluering – heller ikke gruppenavne. Vi forestiller os, at det ideelle kunne være, at I lavede evalueringen på jeres ledermøde i august , men individuelle tilbagemeldinger er også meget velkommen.
På forhånd tak for jeres input, som bedes sendt senest 1. september 2015 til Børge Møller (spejdergudenaa@gmail.com). I kan udfylde pdf’en og sende den direkte eller I kan udfylde den i hånden, skanne den ind og sende den pr. e-mail.

Spejderhilsen fra Lejrlederne

Annika og Børge

PS. Næste nyhedsbrev fra distriktet kommer 1. september med en oversigt over efterårets og vinterens tilbud fra Gudenå Distrikt.