Nyhedsbrev fra Gudenå Distrikt, KFUM-Spejderne i Danmark [august 2016]

 

Nyhedsbrev augutst 2016, Gudenå Distrikt

 

Kære rovere, ledere og grupperådsmedlemmer

En ny spejdersæson er startet, og vi håber, at I har fået ny energi til en masse oplevelser sammen med jeres børn og unge.
Vi plejer i distriktets nyhedsbreve at give lidt inspiration, som vi tror, I kan drage nytte af – dette nyhedsbrev er ingen undtagelse 🙂
Vi håber, at nyhedsbrevet er overskueligt, da vi henviser til en række links, markeret med blå tekst.

Distriktets kalender

Så har vi opdateret distriktets kalender. Læs den på distriktets hjemmeside eller distriktets kalender

Indbydelse til PL/PA

Så er vi klar med indbydelsen til dette års PL/PA i Silkeborg

Læs indbydelsen til børnene her deltagerinfo (kopier til de børn, I gerne vil have med). Se lederinformationen her troplederinfo. PL/PA-spejdere kan efter kurset give en super indsprøjning i troppens liv. Husk tilmelding er først til mølle og senest en uge før kurset.

Kursusaften 14. september

1. Opfølgende kursus i arbejdsprogrammet Paletten og
2. Kursus i det nye medlemssystem

Som tidligers oplyst til gruppelederen afholder vi et nyt kursus i det nye arbejdsprogram Paletten. og kursus i det nye medlemssystem. Vi opfordrer kraftigt de ledere, der ikke var med på Paletten-kurset ti at deltage i kurset 14. septembver. Vi opfordrer også gruppens retteansvarlige og/eller kasserer i at deltage i kurset om det nye medlemssystem. Begge kurser afholdes samme aften samme sted (i Harlev) men i hver sit lokale. Læs mere her kursusinfo. Tilmelding sker Kursustilmelding

Instruktør til det nye medlemssystem

Som du kan se af ovennævnte er der run på kursus i det nye medlemssystem – så meget, at korpskontoret gerne vil have kontakt til et par stykker, der godt vil stå for selve kurset. Korpset vil gerne klæde dig på til kurset og gennemgå kurset sammen med dig/jer først. Kontakt Børge Møller på 23714355 eller via spejdergudenaa@gmail.com, hvis du er interesseret.

Spejdernes Lejr 2017

Så er der kun et år til Spejdernes Lejr i Sønderborg. Hvis du som voksen ikke er leder for din enhed på lejren, er der en masse spændende opgaver, der skal nogle folk til. Læs mere på lejrens hjemmeside her, og husk, at de mest spændende og sjove opgaver smutter først.

Smarte og hurtige penge i gruppekassen.

Mangler I penge i gruppekassen, så læs alligevel den mail, vi sendte til gruppelederen for et par uger siden. Du kan se den her, men tilmelding til informationsmødet haster. Se filen her. 

Formænd til styregrupper

Efter landsmødet i maj er de nye styregrupper i korpset ved at være på plads. Dog er der fortsat 3 styregrupper, der mangler en formand. Det er styregrupperne:

SAE – Styregruppen for arbejdsprogram og events

SOL – Styregruppen for organisation og ledelse

SPS – Styregruppen for politik og samfund

Er du eller en af dine spejderkammerater sulten efter en “korps-post”, så er det nu, musikken spiller… Kontakt korpskontoret, hvis du mener, det er en opgave for dig. Korpskontoret vil også meget gerne kontakte forslag til emner.

Facebook

Husk at følge os på Facebook – den kommer vi til at bruge meget mere. Find vores facebook ved at trykke her.