Nyhedsbrev fra Gudenå Distrikt, KFUM-Spejderne i Danmark [februar 2016]

 

Nyhedsbrev februar 2016, Gudenå Distrikt

Kan du ikke læse denne e-mail findes Nyhedsbrevet også på denne adresse:

http.//gudenaa.kfumspejderne.dk/gudena-posten-2/nyhedsbrev-fra-gudenaa-distrikt-kfum-spejderne-i-danmark-februar-2016/


Kære ledere, rovere og grupperådsmedlemmer

Så er vi på banen igen med et nyt nyhedsbrev. Vi har forskellige nyheder, som du kan se her nedenfor.

Linien Ud 4.-6. marts i Silkeborg
Så er det ved at være sidste udkald, hvis du vil med på et af kurserne på Linien Ud. Du kan se hele kursusudbuddet her, og du kan fortsat tilmelde dig her.

Bannerudstillingen “Den Attraktive Spejdergruppe”
På Linien Ud kan du se Gudenå Distrikts nye bannerudstilling. Den handler om, hvorledes netop jeres gruppe kan være en attraktiv gruppe at være barn, ung og leder i, og hvor forældrene står i kø for at hjælper. De 4 bannere viser hver 6 pointer, som virkelig kan rykke i jeres gruppe. Pointerne er opdelt i de 4 hovedområder, der skaber succes i gruppen, nemlig Holdånd, Ambitioner, Forenkling og Gruppens ledelse – og så præsenteret på en meget enkel og brugbar måde. Distriktsstaben vil også senere vise udstillingen på et ledermøde i jeres gruppe.

Distriktsmøde onsdag 16. marts
Så er det ved at være tid til distriktsmøde igen. Her indbydes alle ledere, rovere og grupperådsmedlemmer. Vi glæder os til at holde mødet i Ungdomsborgen i Fårvang, hvor Fårvang Gruppe holder til. Se dagsordenen her.
Distriktsmødet omfatter 2 spændende dele. Først den demokratiske, hvor distriktsstaben aflægger beretning for de seneste 2 år, hvor distriktets regnskab gennemgås,  og hvor den nye distriktsstab sammensættes. Vi opfordrer til, at interesserede overvejer at være med i det fællesskab, der er i distriktsstaben. Aftenens anden afdeling er 4 spændende workshops om distriktets kommende udvikling og mål for arbejdet. Glæd jer. Der er ikke tilmelding til mødet.

Distriktets regnskab og budget kan du downloade fra Distriktets hjemmeside (regnskab og budget).

Hængekøjer
Distriktet har anskaffet 12 hængekøjer, som primært er til kursusbrug, men alle patruljer i distriktet kan også låne dem, hvis de vil overnatte alternativt på en tur eller lejr. Se distriktets ressourcebank her.

Distriktsturneringer
Planlægningen af distriktsturneringerne i dagene 20.-21. maj er i fuld gang, og glæd dig til temaet og indbydelsen, som vil være klar til distriktsmødet 16. marts.

Roland 2
Så blev Roland 2 fyldt op med 48 deltagere – tillykke og godt kursus i påsken!

Informationsmøde om det nye arbejdsprogram
Vi har aftalt med Marselis Distrikt at vi holder et fælles informationsmøde om det nye arbejdsprogram. Her indbydes alle lederne. Dette møde afholdes i Framlev Sognehus, Framlevvej 19, Framlev, 8462 Harlev J., hvor 2 udviklingskonsulenter vil gennemgå principperne i det nye arbejdsprogram. Indbydelsen vil snart være klar. Indbydelsen kan ses på hjemmesiden, når den er klar.

Kagemand
Vi håber, at grupperne har nydt kagemanden, vi tilbød til årets første ledermøde i alle grupper som en belønning for at vi blev korpsets største distrikt i 2015.

Ny distriktskasserer
Distriktets kasserer Hans har valgt at stoppe som kasserer efter mange år på posten. Vi vil gerne bede alle grupper om at hjælpe med at finde hans afløser. Opgaverne for en distriktskasserer omfatter:

  • 2 x kontingentopkrævninger pr. år ved 16 grupper
  • Opkrævning af deltagerafgifter ved PL/PA-kursus
  • Diverse opgaver i.f.m. turneringer (opkrævninger, betalinger af udlæg)
  • Mindre rapporter til staben og udarbejdelse af årsregnskab
  • Deltagelse i 4 årlige stabsmøder, hvis man ønsker det

Interesserede kan altid spørge Hans om opgaven – tlf. 20237517. Hans vil også hjælpe til i en overgangsperiode.

Spejderhilsen fra
Distriktsstaben