Nyhedsbrev fra Gudenå Distrikt, KFUM-Spejderne i Danmark [februar 2018]

 

Kære ledere, rovere og grupperådsmedlemmer

Så er Gudenå Distrikt igen på banen med et nyhedsbrev til alle voksne i distriktet.
Vi håber, vi har fundet de mest relevante informationer til netop dig. (Husk at der er links til yderligere informationer ved den BLÅ tekst
 

Linien Ud i Hinnerup
2.-4. marts 2018

Det er ved at være sidste udkald for tilmelding til Linien ud i første weekend i marts. Se programmet på Linien Ud’s hjemmeside HER. Husk distriktets favorable tilbud om betaling af noget af kursusprisen.
 

Indkaldelse til distriktsmøde
14. marts 2018

Vi vedhæfter indkaldelsen til distriktsmødet 14. marts. Læs den HER. Kom frit frem alle mand til en spændende aften. Vi har valg til distriktsstaben, et spændende oplæg fra vores  udviklingskonsulent Sus, vækstpræmier til to grupper, godt nyt til dem, der skal på ungdomskursus og fællesspisning før mødet til dem, der har lyst. Se også distriktets flotte 2017-regnskab HER.
 

Nyt idémøde om “Den ny Moselund”
på Moselund 22. marts 2018

Der arbejdes fortsat med planerne for et “nyt” Moselund. Moselund Spejdercenter indbyder nu alle i distriktet (samt Marselis Distrikt) til en aften på stedet, hvor de foreløbige planer – på stedet – skal præsenteres, justeres og snakkes godt igennem. Tidspunktet er torsdag 22. marts kl. 17-20. Vi varmer nogle pølser på grillen derude. Læs mere på hjemmesiden moselund.alfanova.dk. Tilmelding senest 20. marts i kommentarfeltet på hjemmesiden. Spred det glade budskab til dine lederkammerater.
 

Roland 2 for voksne
i påsken 28.-31. marts 2018

Hvis du ikke “nåede” at komme på et ungdomskursus, er muligheden nu åben for at deltage i Roland 2 for voksne arrangeret af det fantastiske instruktørteam i Gudenå Distrikt. Læs mere på Facebook HER eller på Spejdernets kalender HER.
 

Arbejdsdage på Moselund
i påsken 29.-31. marts 2018

Moselund Spejdercenter indbyder som sædvanlig til nogle hyggelige arbejdsdage i påsken. Dagene skal bruges til klargøring af centret både inde og ude. Der er dermed garanti for hyggeligt samvær og god mad men også sved på panden og beskidte næver. Se indbydelsen HER.
 

DM i Spejder på Moselund
13.-15. april 2018 – for junior, spejder og senior

Som bekendt tilbyder Gudenå Distrikt IKKE egen distriktsturnering i år. I stedet henviser vi til DM i Spejder i weekenden 13.-15. april. I kan læse mere på Facebook HER og på hjemmesiden www.dmispejder.dk HER, hvor du også kan tilmelde dine spejdere.
 

MUS-lejr på Moselund
i pinsen 19.-21. maj 2018

Moselunds MUS-lejr for de 6-10-årige har i år Harry Potter og de vises sten som som tema. Læs mere i indbydelsen HER.
 

Distriktsturnering for bævere og ulve
26. maj 2018

Planlæggerne af årets distriktsturnering for bævere og ulve har planlagt årets distriktsturnering. Temaet i år er de to tegneseriefigurer Phineas og Ferb, der altid laver mange mærkelige ting – nogen gange med mere held end andre. Men det kan du få mere at vide om, når du kommer til distriktsmødet 14. marts
 

Centerlejr på Moselund Spejdercenter

Moselund arrangerer igen i år en centerlejr for spejdertroppe. Det er i uge 27, dvs fra 30. juni – 7. juli. Overvej, om det var noget for din trop. Lav måske allerede nu en forhåndstilmelding på www.moselundspejdercenter.dk
 

PL/PA
2.-4. november 2018

Notér venligst datoen! For at skabe ny dynamik om PL/PA har vi denne gang valgt at skifte de fysiske rammer. Kursusstedet bliver denne gang Spejdercentret Ryekol i Gl. Ry. Glæd dig! Gå til PL/PA’s facebookside
 

Udvidet kursustilskud i Gudenå Distrikt

På distriktsmødet 14. marts vil vi også tale med jer om distriktsstabens forslag om sikring af, at min. 50% af priserne på ungdomskurserne dækkes af egen kommune eller distriktet.

Spejderhilsner
Gudenå Distriktsstab