Nyhedsbrev fra Gudenå Distrikt, KFUM-Spejderne i Danmark [julen2015]

 

Nyhedsbrev julen 2015, Gudenå Distrikt

Kan du ikke læse denne mail findes Nyhedsbrevet også på denne adresse:

http://gudenaa.kfumspejderne.dk/gudena-posten-2/nyhedsbrev-fra-gudenaa-distrikt-kfum-spejderne-i-danmark-julen2015/


Kære rovere og ledere Gudenå Distrikt,

Distriktsstaben vil med dette nyhedsbrev ønske jer alle en god jul og et velsignet nytår. Tak for jeres energi i jeres lokale spejderarbejde og ved de fælles arrangementer i distriktet. Også i 2016 bliver det sjovt at være rover og leder i Gudenå Distrikt 😉

Spejderhilsen fra
Distriktsstaben

Her er så nyhederne:

Foredrag med Gidds

Hadsten Grupper inviterer til et foredrag med Ivand Gidds, som har stiftet Mercy Scouts i Uganda. Se den spændende invitation HER . Mødet er i Hadsten 12. januar kl. 19-21. Vi ses.

Linien Ud 2016

Kursusbuffet’en Linien Ud afvikles i weekenden 4.-6. marts i Silkeborg. Via dette link (hjemmesiden linien-ud.kfumspejderne.dk) kan du læse alt om kurserne og tilmelde dig. Gør det i dag, så længe der er plads!

Distriktsmøde 16. marts

Det er den aften, hvor du på demokratisk vis kan være med til at sammensætte den nye distriktsstab. Du har måske selv lyst til at præge distriktets udvikling på en bred front og være aktiv i staben? Eller bare med i et projekt? Er du i tvivl, så tag fat i en fra distriktsstaben – så bliver du klogere!

Roland 2 i påsken

Distriktets instruktørteam afvikler igen i 2016 Roland 2-kursus i Wigwam i påsken. HER er linket til Scoutzone, hvor der kan tilmeldes. De 2 sidste år blev kurset fyldt op i januar.

DM i spejder 2016

DM i spejder afvikles i weekenden 15.-17. april på Moselund Spejdercenter

Så er “Paletten” snart klar.

Korpsets nye arbejdsstof “Paletten” er ved at være klar til at ryge i luften. For at alle ledere kan få et indblik i arbejdsstoffet, arrangerer vi en aften, hvor Thomas Hestbæk vel gennemgå finesserne. Glæd dig – det bliver 27. april. Indbydelsen kommer senere, men reservér datoen.

Distriktsturneringer 2016
Turneringerne for alle i distriktet afvikles i dagene 20.-21. maj på Moselund Spejdercenter.
– og ellers… så henviser vi til distriktets kalender på hjemmesiden gudenaa.kfumspejderne.dk.