Nyhedsbrev fra Gudenå Distrikt, KFUM-Spejderne i Danmark [juni 2015]

 

Nyhedsbrev juni 2015 Gudenå Distrikt

Kan du ikke læse denne mail findes Nyhedsbrevet også på denne adresse:

http://gudenaa.kfumspejderne.dk/gudena-posten-2/nyhedsbrev-fra-gudenaa-distrikt-kfum-spejderne-i-danmark-juni-2015/

Kære ledere og rovere i Gudenå Distrikt

Så er der mindre end en en måned til distriktslejren GUDENÅ 2015. Det er godt at se, at der kommer spejdere fra 13 af distriktets 16 grupper, og der kommer flere end 300 på lejren.

Vi ser frem til nogle fantastiske lejrdage på Moselund Spejdercenter. Vi ved, at alle opgaveansvarlige har gjort og fortsat gør en stor indsats for at alt kører på lejren. Uforudsete ting og vejret kan spille os et puds, men vi er vel alle mestre i at hjælpe hinanden?

Alle nedenstående informationer bliver opdateret på lejrens hjemmeside.

Megaaktiviteter

Alle megaaktiviteter er nu fordelt til alle på alle patruljer efter deres ønsker. Oversigten findes her…, så alle kan se, hvornår patruljerne skal afsted. Indtil videre er patruljerne fra Silkeborg Gruppe benævnt nr. 1, 2, 3, 4 og 5. Om nogle dage kommer der navne på. Herefter lægges oversigten ind på lejrens hjemmeside www.gudenaa2015.dk.

Ankomst til lejren

Vi forventer, at alle lejrdeltagere kommer den første lejrdag om formiddagen, og at alle lejrdeltagere har madpakke med til frokosten. På grund af forholdene ved Moselund beder vi om, at alle lejrdeltagere, der kommer i personbil uden trailer og uden andet end personlig udrustning kører ind ved dagsparkeringen ved DDS-hytten ved siden af Moselund. Herfra går man ad en lille sti gennem skoven til Moselund Spejdercenter. Kommer man i personbil med trailer, køres ind til Moselund Spejdercenter. (Al kørsel med lastvogn eller bus skal være aftalt med Jesper Winther senest en uge før lejren).

Afrejse fra lejren
Afrejsen for alle lejrdeltagere bliver ca. kl. 14 på sidste lejrdag. Der er frokost på lejren. Samme procedure for biler med eller uden trailer. Forældre, der henter lejrdeltagere er meget velkommen til afslutningen ca. kl. 14.

Lejrsangen

Så er der lavet en lejrsang. Øv den med jeres børn ved møderne indtil lejren. Melodien kender vi vist alle. Sangen kan du finde her.
Betaling af lejrafgiften
Gruppens kasserer skal betale lejrafgiften til distriktets bankkonto snarest muligt. Kontoen har nr. 2380-5420111163. Vi skal igen gøre opmærksom på, at man fortsat kan tilmeldes lejren. Efter lejren bliver der en efterregulering af betaling, så der præcist kun betales for de deltagere, der er med.
Øvrige oplysninger til alle
Hjemmesiden
I har nok bemærket at der er lanceret et nyt SpejderNet. Det har dog betydet, at den hidtidige genvej til Distriktets hjemmeside (www.spejdernet.dk/gudenaa), nu ikke virker. For fremtiden vil du kun kunne finde Distriktets hjemmeside på adressen gudenaa.kfumspejderne.dk .
Landstræf 4. – 6. septemper
Vi vil gerne opfordre til at tage med på den store lederoplevelse i september, nemlig Landstræffet på og ved Gram Slot. Læs alt om landstræffet på spejdernet.dk. De første 600 er allerede tilmeldt. Der kommer til gruppelederne en information om tilbud om fælles transport til og fra landstræffet fra Gudenå Distrikt.
Sommerkurser for unge
Vi skal gøre opmærksom på, at der fortsat er nogle pladser på ungekurserne her i sommerferien, især Roland 1. Giv jeres unge en chance for en enestående kursusoplevelse sammen med andre jævnaldrende fra hele landet. Tjek kalenderen på scoutzone.dk, Vi kan afsløre, at der stadig er nogle pladser på Roland 1 nr. 672 fra 25/7-1/8, hvor 2 skarpe instruktører fra Gudenå Distrikt er med.
Vi ønsker alle en god sommer!
Spejderhilsen fraDistriktsstaben og lejrlederne på GUDENÅ 2015

Du modtager dette nyheds-brev fra Gudenå Distrikt, KFUM-Spejderne i Danmark, fordi du står som leder, rover, grupperådsmedlem eller andet voksent medlem i en af distriktets grupper. Hvis du ikke ønsker at modtage dette nyheds-brev fra Gudenå Distrikt, undskylder vi mange gange. Du kan så afmelde dig listen ved at klikke her.