Nyhedsbrev fra Gudenå Distrikt, KFUM-Spejderne i Danmark [marts 2015]

 

Nyhedsbrev marts 2015 Gudenå Distrikt

Kan du ikke læse denne mail findes Nyhedsbrevet også på denne adresse:

http://gudenaa.kfumspejderne.dk/gudena-posten-2/nyhedsbrev-fra-gudenaa-distrikt-kfum-spejderne-i-danmark-marts-2015-2/

Kære ledere, rovere og øvrige voksne i Gudenå Distrikt
Vi har her fornøjelsen at sende et nyhedsbrev til jer.

Der er i nyhedsbrevet en del bilag, som du kan se ved at klikke på de enkelte links.

Skal et distriktsarrangement blive en succes, kræver det, at alle dukker op. Vi beder derfor lederne om at være omhyggelige med, at invitationerne kommer ud til alle børn og unge i distriktet.

Distriktsturnering for bævere og ulve

Indbydelserne og lederinformationen er nu klar. Find indbydelsen her (Word dokument) og lederinformationen her (pdf dokument). Udskriv selv det nødvendige antal indbydelser til børnene.

Distriktsturnering for juniorspejdere, spejdere og seniorspejdere

Indbydelserne og lederinformationen er nu klar. Find indbydelsen her (Word dokument) og lederinformationen her (pdf dokument). Udskriv selv det nødvendige antal indbydelser til børnene.
Endelig tilmelding til distriktslejren Gudenaa 2015

Så er den endelige tilmelding til lejren klar.
Der er 4 forskellige tilmeldinger. Find dem på lejrens hjemmeside gudenaa2015.dk. Udskriv selv det nødvendige antal indbydelser til børnene. Bemærk, at vi arbejder stærkt på, at få opdateret lejrens hjemmeside. Det er bl.a. målet er at få beskrevet alle aktiviteterne færdigt inden den kommende weekend. Følg derfor løbende med på hjemmesiden. Er der spørgsmål til tilmeldingerne, så kontakt spejdergudenaa@gmail.com.

Juniorspejderne, spejderne og seniorspejderne får i deres lejrprogram tid til 3 eller 4 af de 6 udbudte megaaktiviteter. Disse ønsker kan skrives på en ønskeseddel, som udsendes til lederne omkring 1. april.

Manglende bemanding på distriktslejren

Vi har stadig et par mindre ansvarsposter, vi gerne vil have nogen til at påtage sig, nemlig posten som lejrens kasserer og en administrator af lejrens facebookside. Kontakt snarest Børge, hvis det har interesse.
Venlig hilsen
Børge Møller, distriktschef