Nyhedsbrev fra Gudenå Distrikt, KFUM-Spejderne i Danmark [marts 2019]

 
Hej med jer, gruppeledere, assistenter, kasserere, bestyrelsesmedlemmer og andre voksne i Gudenå distrikt. Nu nærmer foråret sig, og vi skal igen ud og rejse telt, lave bål og pionere. Det er dejligt at vi gør imod lysere tider, vi starter på ny og finder gnisten frem til at lave fantastiske oplevelser og godt samvær for alle vores medlemmer.

Jeg har lige været på Linien ud i Hobro i sidste weekend (første weekend i Marts) hvor jeg lavede kursus gruppeledelse for 17 kursister. Det gik super godt, og vi fik virkeligt lært en masse og vi fik udvekslet tips og tricks. Det er vigtigt at komme ud og opleve noget nyt, få ny inspiration og få snakket med en masse nye mennesker. Gør som dem der var på Linien ud. Prøv noget nyt eller måske med nogle andre. Nu står et friskt år på spring, mulighederne er derude, klar til dig og dine spejdere, lad os finde dem sammen.
Vi har samlet en lille palette til jer af gode tilbud, så vi ses derude.

Indbydelse til distriktsrådsmøde + senior samling i Hammel 25/3 kl 19

Vi starter med distriktsrådsmøde i Hammel, hvor vi meget gerne vil se bestyrelsesformænd, gruppeledere og assistenter kasserer og andre der måtte finde det interessant at følge lidt med i, hvad der sker i vores dejlige distrikt. Det vil være dejligt at se mindst et par stykker fra hver gruppe.

Vi skal blandt andet evaluere vores ordning med kursustilskud, vi skal have hul på vores distriktslejr og vi skal se den nye print selv portal. Se indbydelsen her. Der er ingen tilmelding, men I må gerne melde afbud, hvis I ikke kommer mindst en fra gruppen.

Venligst overvej hvordan I gerne vil deltage i distriktslejren på Moselund i uge 27 i 2020. Repræsentanter fra Moselund deltager i mødet, og vil kunne fortælle noget om aktivitetsmuligheder.
Samtidigt laver vi seniorsamling

Seniorsamling i Hammel

På vores distriktsdag i januar samledes staben, og vi blev blandt andet enige om, at slå et slag for senior og rover samarbejde. Derfor har vi fået Hammel gruppe til at planlægge en aktivitet for alle de seniorer der måtte have lyst til at være med, samtidigt med at vi har distriktsrådsmøde.

Der er også aktivitet for senorlederne, og det vil være super fedt, hvis I vil deltage sammen. Det vil også gøre det lettere at aftale nye seniorsamlinger iløbet af året.

Afregning af kursustilskud

På distriktsrådsmødet skal vi kigge på vores ordning, hvor distriktet giver tilskud til gruppernes lederkurser op til 100% af deltagerbetalingen. Der ligger reviderede vejledninger og skemaer på hjemmesiden undera aftaler. Det sidste dokument er et gammelt dokument, som vi fjerner ved næste opdatering.

Under aftaler kan du også se årshjul og drejebog for distriktsturnering som er opdaterede.
http://gudenaa.kfumspejderne.dk/aftaler/

Er der grupper der endnu ikke har afregnet for 2018 vil det være en stor hjælp, hvis I gør det inden distriktsrådsmødet, så vi kan få det komplette billede for 2018 i evalueringen. Er dette ikke muligt, bedes I give et overslag til distriktskasseren, så han kan have det med til mødet.

Samværsregler for distriktsarrangementer

Vi har lige som grupperne arbejdet med samværsregler, og vi har udarbejdet en vejledning for distriktsarrangementer og kurser i Gudenå distrikt. På distriktsrådsmødet vi Michael præsentere det færdige arbejde.

Roland 2 for voksne

Vores uddannelsesstab er i fuld sving med at planlægge Roland for voksne i påsken. Vores kursustilskud gælder naturligvis også der, så hvis I har nogen der skal have fyldt spejdervitaminer på i påsken, er det bare med at komme afsted. Vores web redaktør har lavet en fin hjemmeside, hvor I kan se meget mere. http://roland2forvoksne.dk/

Vi søger ny kursusleder for PL/PA

I mange år har Michael fra staben været kursusleder for vore PL / PA kursus i efteråret. Michael vil gerne give den opgave videre til en anden, og han vil meget gerne stå for oplæring og hjælper gerne til. Følg vores opslag på facebook, kom gerne med forslag og husk at like Gudenå distrikt. Se opslaget på facebook

Distriktsturnering 24-25/5

Distriktsturneringen er i år på Moselund spejdercenter. Vi har haft lidt forfald på planlægningssiden, så vi mangler et par grupper, der vil stå som primus motor for familie / bæver / ulveturneringen. Herudover har vi fundet en 4-5 stykker som gerne vil lave turneringen for Junior, Spejder og senior, men vi kunne godt bruge et par stykker mere, så det bliver rigtigt sjov.

Vil I tage en tørn på distrikts turnering, så noter dig her: Husk navn, gruppe, enhed og telefonnummer.

De store kommer 24-25 og de små den 25/5 Brug doodle link


Kan I have et dejligt spejderforår, vi ses derude i spejderland.
Med spejderhilsen
Gudenå distriktsstab

Annika, Per, Jesper, Ann-Sofie og Ole