Nyhedsbrev fra Gudenå Distrikt, KFUM-Spejderne i Danmark [september 2016]

 

Kære ledere, rovere og grupperådsmedlemmer.

Hermed en septemberhilsen til jer fra distriktsstaben. Vi sender lidt inspiration og information, som vi tror er guf i jeres arbejde.

Tillykke til Trollhytten

Vi ønsker Silkeborg Gruppe tillykke med deres lejrcenter Trollhyttens 50 års jubilæum 2. oktober.

Jota/Joti 14.-16. oktober

Igen i år afholder Kjellerup Gruppe Jota/Joti for alle spejdere og seniorspejdere – og også deres ledere (!). Invitationen finder du her og lederinformationen ses her.

Distriktsrådsmøde 26. oktober

Så er det snart tid for efterårets distriktsrådsmøde, hvor gruppeledelse, formænd og kasserere er meget velkommen. Distriktsmødet er det sted, hvor grupperne fastlægger mål og midler i distriktets arbejde. Har du punkter, der skal med på dagsorden for mødet, så send dem til spejdergudenaa@gmail.com senest 30.9. Dagsorden og sted for mødet lægges på hjemmesiden først i oktober og sendes ud til gruppeledere, formænd og kasserere direkte.

PL/PA 4.-6. november

Information og tilmelding til distriktets PL/PA i Paradislejren, Virklund var med i sidste nyhedsbrev og gentages her. Se indbydelsen her og troplederinfo her. Vi håber, at troplederne vil være gode ambassadører for kurset.

Nytårslejr i Trollhytten 28. december – 1. januar

Igen i år arrangerer Silkeborg Gruppe nytårslejr i Trollhytten. Nytårslejren er for alle spejdere og seniorspejdere. Nærmere information kan snart ses på distriktets hjemmeside og på scoutzone.

Bootcamp lørdag 14. januar 2017

Distriktets store lederdag/bootcamp lægger vi i år i Stilling/Skanderborg. Det er en hel lørdag fra kl. 9-17, hvor vi har fokus på dygtiggørelse og samarbejde. Der bliver også et indlæg om børn med særlige behov – og så får vi noget godt at spise. Dagen bliver mest indendørs. Nærmere plan for dagen følger. Der er ingen betaling for dagen.

Linien Ud 3.-5. marts 2017

Igen i 2017 arrangerer Team Nord – som Gudenå Distrikt er en del af – det store kursusbuffet for alle ledere. Husk at reservere weekenden, der vil være fyldt med kurser med alle mulige temaer. Kursusprogrammet udsendes til grupperne omkring 1. december.

Distriktsstaben vil gerne udfordres

Det er det, vi er her for! Hvis Gruppen ønsker inspiration eller hjælpe fra andre, står vi til rådighed.

Repræsentant i Friluftsrådet

Hvis du brænder for friluftspolitik, så er det måske dig, der skal være områdets KFUM-spejdernes repræsentant i Friluftsrådets lokalkreds? Er du interesseret, så kontakt spejdergudenå@gmail.com, så kan du få mere at vide.

Introduktion af den nye medlemsservice

De, der ikke nåede at tilmelde sig introduktion af den nye medlemsservice 14. september har en ny mulighed, nemlig i Lystrup torsdag den 6. oktober. Du kan læse mere og tilmelde dig ved at taste her

 

– og husk lige at følge os på Facebook!

Spejderhilsen fra
Distriktsstaben