Nyhedsbrev fra Gudenå Distrikt, KFUM-Spejderne i Danmark [september 2017]

 

Kære ledere, rovere og grupperådsmedlemmer
Så er vi på banen med efterårets første nyhedsbrev. Sommerlejrens dejlige oplevelser ligger trygt i vores erindringer, og vi er igen parat til at give en skalle som voksen i spejderarbejdet. Læs nyhedsbrevet og bilagene godt igennem og glæd dig over de mange tilbud, der er til spejderne.

Landstræf

En række ledere fra distriktet deltog i sidste weekend i Landstræf på Gram Slot. Det var en inspirerende og ret uforpligtende weekend, men som gav ny energi til alle 500 deltagere.

Jota-Joti 20.-22. okt.

Så er indbydelsen til årets Jota-Joti i Kjellerup klar. Læs lederinformationen Del 1, Del 2, Del 3 og deltagerinformationen HER.

Distriktsrådsmøde 26. oktober

Mødet er for repræsentanter fra alle grupper. Mødet afholdes denne gang hos SøftenSpejderne, men det kan du læse mere om i indbydelsen HER
På gensyn – vi håber at se rigtig mange!

PL/PA

Så har vi igen glæden at indbyde distriktets oplagte spejdere til PL/PA i Paradislejren.
Indbydelsen til børnene vises HER og kan udprintes. Lederinfo kan ses HER. Tjek lige tilmeldingsfristen grundigt, tak.

Linien Ud marts 2018

Kursusweekenden næste år er som sædvanlig første weekend i marts. Program og tilmelding vil formodentlig ligge klar omkring 1. december. Næste år afholdes kurset på Rønbækskolen i Hinnerup, så det er jo supernemt for lederne i Gudenå Distrikt at tage afsted. Og så husker du ordningen med kursustilskud fra distriktet.

Distriktsmøde 14. marts 2018

Vi tager dette punkt med allerede nu som et orienteringspunkt. Der skal vælges ny distriktsstab på mødet 14. marts. Her ser det indtil videre ud til, at kun Børge ønsker at stoppe i distriktsstaben for at prøve andre udfordringer i spejderverdenen.

Roland 2 for voksne

Distriktet har desværre ikke fået OK til at arrangere Roland 2-kursus for unge i påsken 2018, da der var for mange kursusudbydere. I stedet har kursusteamet ønsket at prøve kræfter med et Roland 2-kursus for voksne i stedet for. Programmet og bemandingen er klar, og ansøgningen er sendt af sted. Om en måneds tid ved vi, om kurset løber af stabelen som ønsket og planlagt

DM i spejder for junior-spejder-seniorspejder 2018

Fra næste år deltager alle junior-spejder- senior i DM i spejder. 1. del afholdes i weekenden 13.-15. april på Moselund Spejdercenter, og for de bedste er 2. del finalen, som afholdes i pinsen næste år. Vi anbefaler lederne at kigge på hjemmesiden www.dmispejder.dk eller på Facebook.

Distriktsturnering for bæver-ulve i foråret 2018

Det er stabens forslag, at distriktsturneringen afvikles lørdag 5. maj. Regn med denne dato indtil videre. Det vil blive endelig bekræftet på distriktsrådsmødet 26. oktober.

Landsmøde 2018

Vi tillader os at gentage datoen for næste års Landsmøde. Det er i weekenden 29.-30. sept. på Gram Slot.

Instagram

Distriktet har fået oprettet en instagramkonto, som grupperne kan låne efter aftale med Annika Poulsen

Ny distrikts-repræsentant i Moselunds bestyrelse

Jens Tønning har af personlige grunde ønsket at stoppe som distriktets repræsentant i Moselunds bestyrelse. Er du hans afløser, så kontakt dtc for at høre nærmere.

Spejderhilsner
Gudenå Distriktsstab