Nyhedsbrev fra Gudenå Distrikt, KFUM-Spejderne i Danmark [februar 2017]

 

Kære ledere, rovere og grupperådsmedlemmer

Så er vi klar med årets første nyhedsbrev til jer. Vi har nogle informationer, som vi synes er relevante, så tag og kig med 🙂

Linien Ud i weekenden 3.-4. 5. marts

Det store fælles lederkursus (for nord- og midtjylland) afvikles som sædvanlig i første weekend i marts. Der er lige nu 189 tilmeldte, men der er også plads til dig. Tilmeldingslinket finder du her.

Tilskud til kurser

I de 4 kommuner, der dækker Gudenå Distrikt, er der meget forskellige tilskudsregler for deltagelse i lederkurser. Det vil staben gøre noget ved. Vi har valgt at ville give 25% tilskud på udgiften til Linien Ud for de ledere, der kommer fra grupperne i Silkeborg og Favrskov Kommuner. Aarhus og Skanderborg yder i forvejen ca. 100% dækning af kursusudgifter. Vi skal understrege, at tilskuddet kun vedrører Linien Ud i år. På distriktsrådsmødet 14. marts skal vi drøfte emnet noget mere, herunder udbetaling af tilskuddet.

Indbydelse til distriktsrådsmøde 14. marts

Du kan se dagsordenen ved at klikke her. Bemærk, der er relevant indhold for alle ledere.

Distriktsturneringer

Årets distriktsturneringer afholdes planmæssigt i maj måned på Moselund Spejderventer således:

For bævere og ulve: Lørdag 20. maj kl. 9,30-16
For juniorspejdere, spejdere og seniorspejdere: Fra fredag 19. maj kl. 18 – lørdag 20. maj kl.17.

Rammerne for begge turneringer er temaet “Agent”, bæverne og ulvene er på “agentskole” og hvor spejderne er “rigtige agenter”. Hold da op, hvor det bliver spændende og vi er allerede ved at få lavet et fedt mærke til alle. Vi bliver rigtig mange i år, og vi er så heldige at have Jesper Winter som koordinator for begge turneringer. Der bliver en præsentation på distriktsrådsmødet 14. marts.

Spejdernes Lejr 2017

Ikke færre end 562 medlemmer fra 11 af Gudenå Distrikts 16 grupper er forhåndstilmeldt  Spejdernes Lejr. Det er særdeles flot gået, og I kan glæde jer til en stor spejderoplevelse. På Spejdernes Lejr i 2012 deltog 362 fra Gudenå Distrikt.

Ny distriktskasserer

Vi er så heldige, at Per Nørskov Nielsen har sagt ja til at være distriktets ny kasserer. Per er i forvejen (og fortsat) kasserer i Harlev-Framlev Gruppe Se kontaktdata på distriktets hjemmeside. Ta´godt imod Per.

Ny revisor til spejderhytten Julsøgården

Gudenå Distrikt besætter normalt de 2 revisorposter i spejderhytten Julsøgården i Linå. Hytten er veldrevet og meget udlejet – se også dens hjemmeside her Julsøgården. Den ene revisorpost er blevet ledig – var det noget for dig? Kontakt dtc.

Aflyst Bootcamp og hvad så???

Vi måtte desværre aflyse lederdagen Bootcamp den 14. januar pga for få tilmeldte.Vi er vilde med at lave en eller flere lederdage i distriktet, men vi tror, vi bedst vi dækker behovet vil at lytte til, hvad grupperne ønsker – så kom med stikordene – så kommer vi med program og folkene.